Argentiina – Tangoa ja viiniä

buenosaires-tango-demo_1771_600x450

Argentiinassa on kesä parhaimmillaan, kun meillä Suomessa on pimein vuodenaika. Tangon tanssin juuret ovat Argentiinan pääkaupungista Buenos Airesista. Kuten Espanjakin, niin Argentiinakin on viinitilojen “paratiisi”. Argentiinalainen punaviini onkin jo käsite viinin tuntijoiden keskuudessa ja miksei myös maallikotkin olisivat asiasta kuulleet ja lukeneet. Argentiinan ilmasto on ihanteellinen etenkin viinisadolle.

Ilmasto on melkein kokonaan lauhkeassa ilmastovyöhykkeessä. Maan eri osissa on silti suuria eroja. Keskitytään tässä maan suosituimpaan matkakohteeseen eli pääkaupunkiin Buenos Airesiin. Siellä päivälämpötilat vaihtelevat kesä-heinäkuun 14’C tammikuun 29’C asteeseen. Buenos Airesissa ei kuitenkaan ole rantoja. Lähimmät rantakaupungit löytyvät n. 300 km päästä etelään. Rannat eivät ole esim. Karibian luokkaa, joten Buenos Aires on ennen kaikkea kaupunkilomakohde ja siellä riittääkin paljon nähtävää ja koettavaa. Rantalomalle lähtijän kannattaakin suunnata muualle. Toki uima-altaita löytyy Buenos Airesistakin ja monilla hotelleilla on ulkouima-altaat. Voit päästä nauttimaan altailla olosta kuumana kesäpäivänä joka tapauksessa, ettei loma pelkäksi urbaani-seikkailuksi jää jos et niin halua.

Buenos Airesin asukasluku on huimat 2,9 miljoonaa ja metropolialueen asukasluku yli 13 miljoonaa. Siitä voi päätellä, että julkisilla kulkuneuvoilla matkustamiseen on varattava riittävästi aikaa. Auton vuokraaminen on suositeltavaa jos sinulla on vankka ajokokemus ja varmuus lähteä ajamaan miljoonakaupungissa.

Argentiina on henkeen ja vereen tangon & viinin lisäksi jalkapallomaa. Pelkästään Buenos Airesista löytyy useita eri jalkapallojoukkueita. Jos pääset matkallasi paikalliseen jalkapallo-otteluun, niin mene ihmeessä. Se on kokemisen arvoinen juttu. Etelä-Amerikkalaiset ovat maailman kiihkeimpiä jalkapallofanaatikkoja. Jopa espanjalaiset ja italialaiset jäävät futiskiihkossa toiseksi.

Argentiina on hieman edullisempi kuin Suomi. Edullisempi hintataso näkyy palveluliiketoiminnassa, kuten julkinen liikenne, ravintolat, taksit ja asuminen. Sekä tuotekategorioissa alkoholi, tupakka ja kosmetiikka. Vaatteet ja elintarvikkeet ovat melkolailla samaa hintatasoa kuin Suomessa, lukuunottamatta edullisempia katukauppiaiden tuotteita.

Jokaisen Buenos Airesiin matkustavan tulee ehdottomasti kokeilla tai vähintään nauttia silmillään paikallisesta tangosta, johon monen mielestä kulminoituu argentiinalaisten luonne. Tanssi on täynnä draamaa ja tulisia tunteita, mitä tanssijoiden värikäs pukeutuminen vain vahvistaa.

Tangokouluja on kaupungissa satoja, ja tanssipaikkojen löytämiseksi kannattaa kysyä suosituksia hotellistaan. Tangoon saattaa törmätä myös jopa keskellä kirkasta päivää kadulla. Ei ole lainkaan epätavallista, että paikalliset ryhtyvät spontaanisti tanssimaan. Liity mukaan iloitteluun!

Argentiinassa osataan juhliminen! Buenos Airesissa lukuisat ravintolat ovat auki jopa ympäri vuorokauden. Tämä on hyvä uutinen meille pohjoismaalaisille, jotka olemme tottuneet siihen, että paikat suljetaan juuri, kun meno on parhaimmillaan. Viini virtaa ja grillattu ruoka tuoksuu pitkin Buenos Airesin katuja. Juhlimisen jälkeen pitkien “yöunien” jälkeen onkin hyvä hiljentyä tutustumaan vaikkapa Eva “Evita” Perónin elämään ja historiaan.

Nyt on hyvä aika lähteä pimeästä härmästä kohti Argentiinan kesää ja tutustumaan sen pääkaupunkiin Buenos Airesiin. Voit varata lennot, hotellin ja vuokra-autonkin helposti ja nopeasti netistä osoitteessa www.sky-tours.com

Hyvää matkaa toivottaa Sky-tours!!

Esittelyssä Four Seasons Hotel Miami

Four Seasons Hotel Miami on hotellipilvenpiirtäjä joka sijaitsee Miamin kaupungissa Floridan osavaltiossa Amerikan Yhdysvalloissa. Rakennus tunnetaan myös nimellä Four Seasons Tower. Four Seasons Hotel Miami on Miamin kaupungin ja Floridan osavaltion korkein rakennus, sen korkeus on 240 metriä. Rakennuksen rakentaminen aloitettiin vuonna 2000 ja rakennus valmistui vuonna 2003. Rakennuksen kustannukset olivat noin 280 miljoonaa USA:n dollaria.

Hotelli on saanut suurta kiitosta matkustajien keskuudessa. Mahtava sijainti Miamin keskustan sydämessä, virheetön palvelu, hyvin sisustetut huoneet ja kaunis hotelli! Henkilökunta aina valmis auttamaan. Mm. nämä asiat tekevät hotellista viiden tähden hotellin.

Tutustu lisää hotelliin: http://secure.rezserver.com/hotels/hotel/?refid=4683&varid=1b2b3b4a37b40a41b43b&hotel_id=700295426

Miamissa, Floridassa on joulukuusta maaliskuuhun eli suomalaisittain sanoen talvikuukausina mukavan lämmin sää. Päivälämpötilat vaihtelevat tyypillisesti 24’C-28’C välillä ja sademäärät ovat melko olemattomia. Aurinkovoiteelle on käyttöä jos haluaa lähteä Suomen talvesta Floridan auringon alle.

Jos haluat lomaltasi luksusta, niin suosittelemme Four Seasons Hotel Miamia hotelliksi. Toki Miamista löytyy paljon hotelleja, joten on mistä valita.

Jääkiekkofaneille muistutuksen sanana, että Floridassa pääsee seuraamaan läheltä myös NHL:ää. Kaupungin oma joukkue on Florida Panthers joka pelaa Sunrisessa, Miamin esikaupunkialueella, BB&T Center -areenalla.

Varaa lennot ja hotelli Sky-toursilta helposti ja nopeasti! Voit halutessasi vuokrata myös auton meidän kautta. Lisätietoja: www.sky-tours.com

Hyvää talvea ja talvilomia kaikille!!

Toivottaa Sky-toursFour_Seasons_Hotel_MiamiKuva: Four Seasons Hotel Miami

Joulutorien suosio on saavuttanut matkailutrendin statuksen

Prague-Christmas-Market-free photoJoulutorien suosio on kasvanut edelleen. Perustuotteiden ja totutun joulumeiningin sijaan joulutoreilta haetaan aitoa tunnelmaa ja laadukkaita tuotteita. Joulutorit ovat suorastaan matkailutrendi.

Vilkkain kausi on vasta aluillaan, sillä monet Euroopan joulutoreista avaavat ovensa marraskuun loppupuoliskolla.

Yleensä suomalaiset ovat matkustaneet joulutoreille Saksaan, jonne ihmisiä houkuttelevat tutut jouluperinteet ja hyvät lentoyhteydet.

Berliini on suomalaisille joulutorikohteista suosituin.

– Berliinissä on noin 60 joulutoria ympäri kaupunkia. Berliini on edullinen kohde ja sinne lentää Suomesta nopeasti. Berliini on selkeä ja siellä on helppo liikkua. Tasokkaankin hotellin saa edullisesti ja ruokakulttuuri & kulttuuritarjonta kiinnostavat suomalaisia.

Joulutoreja on eri maissa ympäri Eurooppaa. Tunnetuimmat Saksan lisäksi sijaitsevat Tsekissä, Englannissa, Unkarissa, Latviassa ja Itävallassa.

– Joissakin maissa joulukoristeet ovat tärkeimpiä, kun taas toisaalla voidaan tarjoilla jouluviinejä tai etnisiä ruokia. Katolisissa maissa, kuten esimerkiksi Puolassa, Italiassa ja Espanjassa, uskonto korostuu joulutoreilla enemmän.

Joulutorien tunnelma voi vaihdella reilusti jopa yhden kaupungin sisällä. Esimerkiksi Berliinissä sijaitsevat Spandaun ja Gend­armenmarktin joulutorit ovat tyystin erilaisia.

– Spandaun joulutori on perinteinen maalaisjoulutori, jonka kojuista myydään aitoja maalaistuotteita ja luomua. Gendarmenmarktin joulutori on sen sijaan hyvin elegantti ja tyylikäs. Tarjolla on sampanjaa ja luksustuotteita.

Lontooseen matkaavat ovat selkeästi enemmän shoppilumielellä liikenteessä.

– Modernia talvimaatunnelmaa on tarjolla Lontoon Hyde Parkin Winter Wonderland –huvipuistossa. Kohde sopii myös lapsiperheille.

Joulutoreilta haetaan joulun tunnelmaa hyvissä ajoin. Torit vastaavat myös hyvin tämän hetken luomutrendiin.

– Ihmiset ovat kiinnostuneita myytävien tuotteiden alkuperästä. Joulutoreilla tuotteita on mahdollista ostaa suoraan tuottajalta.

– Joulutorit tuovat uuden mausteen kaupunkilomalle. Ihmiset kokoontuvat illalla toreille samalla tavalla kuin vaikkapa kesällä istutaan terasseilla.

 

Lähde IS

Meksiko on all inclusive kohteiden kultakaivos

Tripadvisor-sivuston käyttäjät ovat valinneet maailman parhaat all inclusive -kohteet.

Ykköseksi nousi Malediiveilla sijaitseva Kurumba. Idyllinen ja romanttinen lomaparatiisi ei kuulu Intian valtamerien kalleimpiin, mutta tarjoaa lomailijoille kaikkea, mitä kuvitella saattaa: snorklausta, laitesukellusta, kajakointia ja muita vesiaktiviteettejä, tennistä sekä muita pallopelejä, kokkailua, kajakointia, joogaa, tai chitä, drinkkikursseja ja viininmaistajaisia. Ravintoloita Kurumbassa on kahdeksan, baareja kolme ja sen lisäksi liuta muita tapahtumapaikkoja.

Kakkoseksi ja kolmoseksi nousivat Meksikon itärannikolla sijaitsevat kohteet, Cancunin Le Blanc Spa Resort ja Isla Mujeresin saaren Excellence Playa Mujeres.

Quintana Roon osavaltio Meksikossa on oikea all inclusive -kohteiden keidas, sillä Cancunin lähiympäristö oli valloittanut lähes puolet 25:n parhaan kohteen joukosta.

1. Kurumba, Malediivit

2. Le Blanc Spa Resort, Meksiko

3. Excellence Playa Mujeres, Meksiko

4. Voyage Belek Golf & Spa, Turkki

5. Luxury Bahia Principe Cayo Levantado Don Pablo Collection, Dominikaaninen tasavalta

6. Iberostar Grand Hotel Paraiso, Meksiko

7. The Reserve at Paradisus Punta Cana, Dominikaaninen tasavalta

8. Salinas do Maragogi All Inclusive Resort, Brasilia

9. Secrets Maroma Beach Riviera Cancun, Meksiko

10. Iberostar Grand Hotel Bavaro, Dominikaaninen tasavalta

11. Andilana Beach Resort, Antsiranana Province, Madagaskar

12. Hyatt Zilara Cancun, Meksiko

13. Ikos Oceania, Kreikka

14. Iberostar Grand Rose Hall, Jamaika

15. Secrets Silversands Riviera Cancun, Meksiko

16. Grand Velas Riviera Nayarit, Meksiko

17. Galley Bay Resort, Antigua

18. The Royal Playa del Carmen, Meksiko

19. Royalton Cayo Santa Maria, Villa Clara Province, Kuuba

20. The Reserve at Paradisus Palma Real, Dominikaaninen tasavalta

21. El Dorado Maroma, a Beachfront Resort, by Karisma, Meksiko

22. The Beloved Hotel, Meksiko

23. Playacar Palace, Meksiko

24. Live Aqua Cancun All Inclusive, Meksiko

25. Rixos Sharm El Sheikh, Egypti

Lähteet Tripadvisor, Daily Mail ja I-L

Tähän suomalaiset laittavat rahaa taloustilanteesta huolimatta

Suomen haastava taloudellinen tilanne ei ole näkynyt suomalaisten innossa kuluttaa lomailuun ja matkailuun: suomalaiset budjetoivat rahaa saman verran tämän vuoden kesälomaan kuin viime vuonna. Lisäksi matkailu on suomalaisten mieluisin kulutuskohde, Momondon kyselystä selviää. 

 
skytours.png

Suomalaisille kesäloma on vuoden kohokohta – ja tämä näkyy myös lomabudjeteissamme. Kun suomalaisten kesän 2015 lomabudjetteja verrataan viime vuoteen, muutokset ovat hyvin pieniä. Neljännes suomalaisista aikoo käyttää kesällä 2015 lomaansa 501-1 000 euroa. Reilu viidennes puolestaan panostaa vähän enemmän ja budjetoi 1 001-2 000 euroa. Viime vuoden tavoin liki viidennes ei osannut arvioida, paljonko aikoo käyttää rahaa lomailuun kesällä 2015.
Suomalaiset eivät myöskään ole turhan tarkkoja lomabudjettinsa suhteen: liki viidennes käyttää yleensä lomaillessaan suunnittelemaansa enemmän rahaa. Lisäksi joka kymmenes ei mieti lainkaan lomakulutustaan. Noin puolet puolestaan pysyy budjetissaan, ja 12 prosenttia pystyy jopa alittamaan budjettinsa.

Suomalaiset kuluttavat mieluiten matkailuun

Suomalaisten matkustusinnosta kertoo myös se, että kulutamme mieluiten rahaamme matkailuun. Liki viidennes valitsi matkailun mieluisimmaksi kulutuskohteekseen. Seuraavaksi suosituimmat rahankäyttökohteet ovat elektroniikka sekä ruoka, viini ja ulkona syöminen.

– Tilastomme osoittavat, että meille suomalaisille matkailu on erittäin tärkeää. Säästämme mieluummin muista asioista, kuten kodin remonteista, jotta pääsemme matkalle. Loma rentouttaa aivan eri tavalla, kun sen viettää ulkomailla kaukana arjen rutiineista, toteaa Momondon edustaja Lasse Skole Hansen.

skytours222.jpg

Meitä innokkaampia matkailijoita ovat kyselyn mukaan kiinalaiset, eteläeurooppalaiset ja norjalaiset. Peräti puolet kiinalaisista laittaa rahansa mieluiten matkailuun, ja espanjalaisistakin 36 prosenttia valitsee mieluisimmaksi kulutuskohteekseen matkustamisen. Kolmanneksi innokkaimpia matkailijoita ovat italialaiset.

Suurin lomabudjetti on kiinalaisilla 

Kiinalaisten matkailuinto heijastuu myös heidän lomabudjettinsa suuruuteen. He käyttävät kaikista tutkimukseen osallistuneista kansallisuuksista eniten rahaa lomaillessaan: lähes kolmannes kiinalaisista budjetoi kesän 2015 lomaan 2 001-5 000 euroa, ja peräti 23 prosenttia aikoo käyttää jopa yli 5 000 euroa.

Matkahakukone Momondo toteutti kansainvälisen kyselyn ihmisten matkailutottumuksista ja matkailun trendeistä online-tutkimuksena Cint-paneelin kautta. Kysely toteutettiin12.-25. tammikuuta 2015, ja siihen osallistui 1 006 iältään 18-65-vuotiasta suomalaista. 

 

Lähde Studio55

Hyvää Vappua!

Sky-tours toivottaa kaikille oikein hyvää Vappua! 

Helsingissä Vappua vietetään perinteisesti keskustan lisäksi Kaivopuistossa, jossa juhlakansa kokoontuu nauttimaan aamiaista ja juhlimaan työväen perinteistä juhlaa Vapun Päivänä. Aamiaiseen kuuluu tyypillisesti pientä purtavaa ja kuohuvaa juomaa. Ylioppilaslakki on olennainen osa juhla-asustetta tottakai.
HYVÄÄ VAPPUA!!!

Hyvää Pääsiäistä!

Sky-tours haluaa toivottaa kaikille hyvää pääsiäistä!

Jäikö laskettelureissu väliin vai kiinnostaisiko muuten vaan mieluummin suunnata etelän aurinkoon?
Jos et ole ehtinyt ostamaan lentoja tai koko pakettia sisältäen lennot, hotellin ja vaikkapa vuokra-auton, niin vielä ehdit. Varaa lennot tai ne kaikki Sky-toursilta! Kehittynyt hakukoneemme etsii sinulle edullisimmat vaihtoehdot. Lentoja löytyy toki myös Lapin suunnalle jos laskettelu on se juttu!
Suomeen on ennustettu surkeaa säätä pääsiäiseksi, joten otetaan esille ulkomaan sääennusteita pääsiäis-sunnuntaille. Ateena 17’C ja osittain aurinkoista, Berliini 11’C ja täysin aurinkoista, Lontoo 13’C ja osittain aurinkoista, Barcelona 17’C ja täysin aurinkoista, Pariisi 12’C ja puolipilvistä, Rooma 15’C ja sadekuuroja, Praha 8’C ja puolipilvistä, Bratislava 11’C ja osittain aurinkoista, Budapest 12’C ja osittain aurinkoista ja viimeisenä, mutta ei vähäisempänä Espanjan etelärannikon kaupungit hiekkarantoineen yli 20’C ja aurinkoa. Siinä oli hieman sääennusteita Eurooppaan pääsiäiseksi.
Nauttikaa hyvästä ruoasta, ottakaa lepoa ja antakaa mielenne virkistyä pyhien aikana!
Jos lähdette Pääsiäiseksi reissuun, niin Sky-tours toivottaa teille hyvää matkaa!!
Happy Easter.jpg

TOP 10 Sairaalat maailmassa lääketieteellistä apua tarvitseville turisteille

Medical Travel Quality Alliance (MTQUA, http://mtqua.org), riippumaton kansainvälinen järjestö perustettiin vuonna 2009 edistämään erityistä turvallisuutta ja hoidon laatua turisteja varten. Järjestö julkaisee Top 10 listan maailman parhaista sairaaloista lääketieteellistä hoitoa tarvitsevia turisteja ajatellen.

Ensimmäistä kertaa sitten listan julkaisun, ei yksikään maa ole edustanut listalla useamman kuin yhden sairaalan kanssa. Tutkittuaan parhaita sairaaloita ympäri maailmaa, Prince Court Medical Center (http://www.princecourt.com) Kuala Lumpurista oli jälleen valittu parhaaksi sairaalaksi huolehtimaan matkustajien terveydestä erinomaisen huolellisesti.
Top 10 maailman parhaat sairaalat tursiteille:
1. Prince Court Medical Center, Malesia
2. Asklepios Klinik Barmbek, Saksa
3. Fortis sairaala Bangalore, Intia
4. Anadolu Medical Center, Turkki
5. Wooridul Spine Hospital, Korea
6. Shouldice Hospital, Kanada
7. Gleneagles Hospital, Singapore
8. Clemenceau Medical Center, Libanon
9. Bumrungradin International, Thaimaa
10. Mediclinic Morningside, Etelä-Afrikka
MTQUA on ainoa maailmanlaajuinen sertifiointiohjelma koskien sairaaloita, klinikoita, virastoja ja niihin liittyviä palveluja ja palvelujen tarjoajia.
Lisätietoja saat vierailemalla MTQUA:n verkkosivuilla.
Sky-tours toivottaa hyvää matkaa!

Hyvää Ja Rauhallista Joulua

“Toivotamme teille kaikille oikein hyvää ja rauhallista joulun aikaa”


Jos et ole vielä ehtinyt tilaamaan lomamatkaa jouluksi, niin vielä ehdit.

Tunnetusti suomalaisten suosikkikohteita joulun aikaan ovat olleet Gran Canaria, Lontoo, Teneriffa ja Berliini.

Jos et halua törmätä suomalaisiin jouluna ja haluat nauttia muukalaisena olemisesta täysin rinnoin, niin hyviä vaihtoehtoja siihen ovat Guyana Etelä-Amerikassa, Montserrat Karibialla, Sierra Leone Afrikassa, sekä Moldova Itä-Euroopassa.christmas-5.jpg


Lämpimin terveisin,
Sky-tours
http://www.sky-tours.com